sestdiena, 2011. gada 26. marts

Šodien atklāju Aukstās zupas sezonu!!

JEEEIIII !! :)

Aukstās zupas sezona!!


Aukstā zupa Zeen gaumē sanāk pabieza, gatavošana apmēram šāda: 
    sagriež gurķus bez miziņas(izņemot, ja pašu dārziņā audzēti), dilles un lociņus;
    pievieno marinētas, rīvētas bietes no burciņas(1 burciņa);
    pārlej ar 1l kefīra(cesvaines);
    ieber ārkārtīgi maz sāls;
    pa virsu vārītas olas un krējums.


p.s. man liekas, ka visgaršīgāk sanāk, ja uz 2l kefīra liek 50:50 marinētās bietes un vārītās.


citi atšķaida ar ūdeni, lej paniņas vai taisa garšvielu buljonu(vegeta+ūdens). var pievienot redīsus, tomātu mērci, marinēto biešu vietā likt svaigas vārītas, kā arī sāls un pipari.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru