JEEEIIII !! :)
Aukstās zupas sezona!!
Aukstās zupas sezona!!
Aukstā zupa Zeen gaumē sanāk pabieza, gatavošana apmēram šāda:
sagriež gurķus bez miziņas(izņemot, ja pašu dārziņā audzēti), dilles un lociņus;
pievieno marinētas, rīvētas bietes no burciņas(1 burciņa);
pārlej ar 1l kefīra(cesvaines);
ieber ārkārtīgi maz sāls;
pa virsu vārītas olas un krējums.
p.s. man liekas, ka visgaršīgāk sanāk, ja uz 2l kefīra liek 50:50 marinētās bietes un vārītās.
citi atšķaida ar ūdeni, lej paniņas vai taisa garšvielu buljonu(vegeta+ūdens). var pievienot redīsus, tomātu mērci, marinēto biešu vietā likt svaigas vārītas, kā arī sāls un pipari.
sagriež gurķus bez miziņas(izņemot, ja pašu dārziņā audzēti), dilles un lociņus;
pievieno marinētas, rīvētas bietes no burciņas(1 burciņa);
pārlej ar 1l kefīra(cesvaines);
ieber ārkārtīgi maz sāls;
pa virsu vārītas olas un krējums.
p.s. man liekas, ka visgaršīgāk sanāk, ja uz 2l kefīra liek 50:50 marinētās bietes un vārītās.
citi atšķaida ar ūdeni, lej paniņas vai taisa garšvielu buljonu(vegeta+ūdens). var pievienot redīsus, tomātu mērci, marinēto biešu vietā likt svaigas vārītas, kā arī sāls un pipari.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru